Jonas Lyskjær, 28 år 
Hej mit navn er Jonas, og jeg er cheftræner i klubben for både senior og ungdom, Jeg varetager alle sportslige problemstillinger ifb. med træninger og turneringer. 
For mig er det essentielt, at der er glæde og udvikling, når man er til badminton. Dermed mener jeg, at man får glæde i sporten ved at gøre sig umage. Noget jeg synes gælder hele livet, hvorfor det er vigtigt for mig, at de unge mennesker lærer dette. Samtidig er fællesskabet i badminton, hvor man er meget afhængig af sine træningskammerater et vigtigt element i at få glæde, hvorfor vi i ABC søger at fremme fællesskabet.

Har du spørgsmål til træningerne, turneringer og træningsplaner så kan du kontakte mig på tlf: 27824740 (skriv en besked, hvis ikke jeg tager den) eller på email: jonaslys@hotmail.com.

 
Alexander Æbeløe Christensen, 22 år.
Jeg er en frisk ung fyr, der har spillet elitebadminton de sidste mange år. Jeg spiller på Aabenraas 1. divisionshold. Ved siden af at være seriøs med min sport, så studerer jeg også fysioterapi i Haderslev, så har i lidt skavanker, så tag endelig fat i mig, så vil jeg prøve at hjælpe, hvis jeg kan. 
I min træning fokuserer jeg på en god og hård træning med plads til jokes og sjov, men når vi træner seriøst så forventer jeg, også at der gives maks gas. 

Iza Salehar, 21 år.
Hej, jeg hedder Iza. Jeg kommer oprindeligt fra Slovenien og flyttede til Danmark for en del år siden, for at blive så god som muligt til badminton. Jeg spiller for det slovenske landshold i badminton og er bedst til mix-double og dame-double. Jeg taler dansk, men med en anelse accent. Jeg har altid et stort smil på, og jeg ser det, som min opgave at sørge for, at i som spillere har det som godt som muligt til træning. Jeg begynder på læreruddannelsen i Haderslev nu her, hvilket jeg håber at kunne tage mig med ind min trænergerning. 
 
Lea Midtgaard, 18 år.
Jeg er en sjov ung pige, der til dagligt går i 2. g på IBC i Aabenraa. Jeg har været træner i klubben de sidste par år. Jeg prøver altid på at skabe en sjov varieret træning, hvor man som spiller "snydes" til at lære gennem leg og spil. Jeg er træner, fordi jeg synes, at det er fedt at stå i hallen med jer børn og lære jer nogle ting. Noget jeg helt sikkert kan bruge videre i mit voksenliv.